top of page

Varför ansiktsbehandling?

Ja ,det finns flera anledningar till att komma och unna sig en ansiktsbehandling.

Dels så blir din hud återfuktad, ren och jämn och dessutom kommer ditt ansikte se mycket piggare ut med fin lyster.

Det kan också vara så att du tycker att din hud har något specifikt hudtillstånd som du inte tycker om tex torrhet, rynkor, pigmentförändringar, ärr, rödhet (rosacea,  ytliga blodkärl) , stora porer och viss sorts acne.
Dessa problem kan vi tillsammans lägga upp en plan för hur vi successivt kan hjälpa dig att få en hud som du kan trivas bättre med.

Med regelbundna ansiktsbehandlingar och med rätt anpassade hemmavårds produkter kommer du att uppnå mycket fina resultat.

Efter behandlingen ger jag dig gärna råd om hur du kan upprätthålla resultatet av behandlingen i form av rätt anpassade hudvårdsprodukter för din hemmavård, som finns här hos mig till försäljning.  

Sist men inte minst så är det en väldigt skön och avstressande upplevelse.

 

Ansiktsbehandlingar

NBE 3000 Delux 75 minuter

NBE behandlingen inleds med grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en exfolierande keratolytisk peeling som avlägsnar döda hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där de verkar på cellnivå, därefter appliceras en ljuvlig organisk algmask. Under tiden masken verkar erbjuds massage av nacke ,skalp eller händer. Behandlingen avslutas med anpassande hudvårdsprodukter från Nannic. Behandlingen kan utföras enstaka eller som kur på 3-5 behandlingar med en till två veckors mellanrum.

1590 SEK

NBE 3000 45 min

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en  exfolierande  keratolytisk peeling som avlägsnar döda torra hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där det verkar på cellnivå. Behandlingen avslutas med för Din hud anpassande produkter ifrån Nannic.Behandlingen kan utföras enstaka eller som kur på 3-5 behandlingar med en till två veckors mellanrum.

1090 SEK

NBE DEEP SKIN 60 min

DEEP SKIN är en banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur. Deep Skin är den nya generationens microneedling.

En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får en fräsch lyster och tillväxten av nya celler stimuleras. Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat.

DEEP SKIN behandlingen inleds med en grundlig rengöring. Sedan genomförs en mekanisk peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller så att huden bättre kan absorbera behandlingsserumen. Efter det skapas små mikrokanaler för att slussa ner specialutvecklade serum mellan cellerna. Därefter appliceras en organisk algenatmask .

Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic.

Synligt resultat uppkommer från första behandlingen och en intensiv kur på fyra behandlingar ger långvariga effekter. För maximalt resultat kombinera behandlingarna med daglig användning av Nannics hudvårdsprodukter.

- Rynkor                      - Akne                     - Couperoser               

- Linjer                        - Ärr                         - Pigmentfläckar

.

1475 SEK

Ansiktsbehandling klassisk 90 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1350 SEK

Ansiktsbehandling lätt 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, kortare porrengöring samt kortare ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1050 SEK

Djuprengörande ansiktsbehandling 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansiktsmask och avslutande krämer.

1050 SEK

Ansiktsbehandling Relax 75 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskar), peeling samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1150 SEK

Ansiktsbehandling lyx 105 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1790 SEK

Ansiktsbehandlingar Dermalogica

Pro Power Peel (Kemisk peeling ansikte) 30 min

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och en kur på 4-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

850 SEK 

Dermalogica Pro Clear 75 min

Djuprengöring med fokus på att behandla och motverka alla former av tilltäppta porer, ömmande blemmor och inkapslade milior. Talgproduktion samt inflammationer dämpas och huden kommer att kännas ren och lugn efteråt.

1290 SEK

Freezpen (Kryoterapi)

Kryoterapi (kallkirurgi) är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Följande kan behandlas med Freezpen:

*Pigmenteringar/åldersfläckar

*Skin tags

*Milier

*Talgkörtelhyperplasi

*Seborreiska keratoser

*Körsbärsangiom

*Fibrom

Bokas endast efter konsultation.

Från 600 SEK

IMG_0110.JPEG
IMG_0111.JPEG
24. ProSkin - Behandlingsbild.jpg
67731765_2615763298511207_372853459654803456_n_edited.jpg
Freezpen
10. Pro Power Peel - Behandlingsbild.jpg
Treatment image DS new v15_edited.png
Ögon

Ögon

Frans- och brynfärgning inklusive formning av ögonbryn 45 min

520 SEK

Färgning av fransar och bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

330 SEK

Färgning av ögonfransar 30 min

360 SEK

Färgning av ögonbryn inklusive formning 30 min

360 SEK

Färgning av fransar eller bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

220 SEK

Endast formning av ögonbryn 30 min

290 SEK

Lashlift inklusive frans- och brynfärgning och keratinbehandling 105 min

Permanent uppböjning av fransar inklusive frans- och brynfärgning, samt formning av ögonbrynen och vårdande keratinbehandling för ögonfransarna.

1190 SEK

Lashlift inklusive fransfärgning och keratinbehandling 75 min

990 SEK

Pro Eye Flash (Dermalogica)   25 min

Reducerar mörka ringar, jämnar ut struktur och hyperpigmenteringar samt minimerar fina linjer och rynkor.

En kraftfull behandling för huden runt ögonen.  Behandlingen inleds med en noggrann rengöring runt ögonen därefter läggs pads med kemisk peeling under ögonen , sedan utförs en skön  massage med djupverkande serum, behandlingen avslutas med ögonkräm med UVA och UVB skydd.

650 SEK  (Om behandlingen bokas i samband med valfri ansiktsbehandling 350 SEK)

Pro Power Eye Peel - Behandlingsbild (1)
Vaxning

Vaxning

Vaxning hela ben inklusive bikinilinje 60 min

690 SEK

Vaxning halva ben inklusive bikinilinje 45 min

590 SEK

Vaxning halva ben 30 min

520 SEK

Vaxning bikinilinje 30 min

350 SEK

Vaxning bikinilinje och mer 45 min

Håret avlägsnas helt eller delvis efter önskemål

750 SEK

Vaxning armar 30 min

470 SEK

Vaxning rygg 45 min

510 SEK

Vaxning armhåla 30 min

300 SEK

Vaxning överläpp eller haka 15 min

250 SEK

Vaxning överläpp och haka 20 min

350 SEK

Vaxning överläpp, haka och kinder 30 min

450 SEK

Massage

Massage
OBS! Massage bokas endast via telefon eller mejl

Kroppsmassage 60 min

Helkroppsmassage 

890 SEK

Kroppsmassage 45 min

Under dessa 45 minuter kan jag rekommendera 30 min ryggmassage samt tex 15 min baksida ben eller 15 min arm och hårbottenmassage.

760 SEK

Rygg- och nackmassage 30 min

Rygg och nacke masseras 

550 SEK

NBE Massage 30 minuter

En mera djupgående massage med radiofrekvens .Välj om du vill ha en muskel massage eller en lymfterapi massage eller lite både och.

690 SEK

NBE Massage 60 minuter

En mera djupgående massage med radiofrekvens .
Välj om du vill ha en muskel massage eller en lymfterapi massage eller lite både och.

1050 SEK

NBE Anti-stress behandling 30 min

Unna dig Total Avkoppling ...
Rogivande behandling för både kropp och själ som arbetar på djupet och reducerar din stress, vilket ger total avkoppling och återhämtning. Trötta och spände muskler slappnar av och det uppstår positiva effekter så som mer lugn mer fokus. Bättre sömn och bättre matsmältning. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin (kroppens lugn och ro hormon)och det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp.

690 SEK

NBE Detox topp till tå 60 min

Denna behandling med NBE 3000 för kropp och ansikte arbetar på djupet från topp till tå och ger hela din kropp avkoppling och detox. Det är en kraftfullt utrensande och lymfdränerande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. Även idealisk behandling för att öka dränage vid vätskeansamlingar.

1100 SEK

Dermanord-XK0W6446.jpg
Fot

Fot

IMG-0497.jpg

Spapedikyr inklusive nagellack 60 min

Nytt lack till varje kund som tas med hem (värde 59kr)

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm samt lackning.

860 SEK

Spapedikyr utan nagellack 50 min 

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm.

790 SEK

Diatermi

DIATERMI

Diatermi 

Med hjälp av diatermi tar jag bort oönskad hårväxt samt ytliga blodkärl i ansiktet.

VAD ÄR DIATERMI/EPILERING ? 

Vid behandlingen förs en tunn nål ner i hårsäcken, och med hjälp av högfrekvent växelström skapas värme som dödar hårstråets rot .Behandlingen tar tid eftersom håret växer i tre olika växtfaser, och det är bara en av dessa faser (Tillväxsfasen)som roten förstörs permanent. Därför måste man återkomma och bränna samma hårstrå flera gånger eftersom man aldrig kan veta vilken av dom tre faserna hårstrået befinner sig i. Både ljusa och mörka hårstrån kan behandlas  och dom ska vara lite grövre så dom känns med fingertopparna.

Hur lång tid tar det innan dom försvinner?

Detta är väldigt individuellt, det går inte att säga hur lång tid det kommer att ta .Det beror på hur tätt man går och epilerar, samt hur mycket hår det finns att epilera.

Under tiden man går på epilation så ska man inte rycka bort roten själv då det finns risk för att rycka bort ett hårstrå som är i tillväxtfasen och då tar behandlingen onödigt lång tid .Det går bra att klippa hårstråna hemma försiktigt med en liten fin sax .

Vanligtvis är tidsperioden mellan behandlingarna 3-6 veckor.

Pris från 350 SEK (10 min) (50 SEK för varje påföljande 5 min period. Max 30min/tillfälle)

Makeup

Makeup

Makeup rådgivning   60min

Jag ger dig personlig makeuprådgivning.

Köp  Jane Iredale makeup produkter till minst värdet av rådgivningen och erhåll denna gratis.

860 SEK

 

 

Brud-makeup 2x60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

1950 SEK

Prov-makeup inför brud-makeupen 60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

Dags-makeup 30 min

400 SEK

Kvälls-makeup 60 min

700 SEK

thumbnail_GlowTime™ Sticks - Gruppbild (4) (1).jpg
Release Peeling

Release Peeling

Release peeling är en av behandlingarna från det danska företaget  Susanne Melchiorsen. Deras hudvårdsserie är känd för sina effektiva behandlingar och produkter och de anses vara bland de renaste i världen. En miljömedveten serie med fokus på resultat!

Release peeling är effektiv för att minska fina linjer, stora porer, pigmenteringar och torr hud. Det är en basisk peeling som effektivt tar bort döda hudceller.  Peelingen verkar allt mellan 30 sek – 10 min.  Huden får  lättare att ta upp näringsämnen och upplevs friskare och fräschare med en finare lyster.

Release peeling tillgodoser många olika behandlingsområden på en och samma gång. Release peeling är effektiv på bl.a:

  • Rynkor och linjer

  • Ärrvävnad

  • Oren hud och stora porer

  • Pigmentförändringar

  • Torr hud

  • Borttagning av oönskad hårväxt (vellushår)

 

Hårborttagning:

Release peeling tar också bort vellushår (fjunhår) utan att stimulera hårväxten.  För att få del av alla fördelar med Release peeling rekommenderar vi alltid att man gör behandlingen för hela ansiktet, men vill man bara behandla exempelvis en fjunig överläpp och haka kan endast det partiet väljas. Release peeling fungerar så att den går in och löser upp keratin, det som håret är uppbyggt av. Peelingen jobbar både direkt på håret samt i hårsäcken. Detta stimulerar inte tillväxten. Det är olika hur snabbt håren växer tillbaka. Detta grundar sig på olika faktorer; ålder, tidigare behandlingar, ärftlighet, hårväxt och hårtyp, hormonrubbningar mm.  Detta gör att det är svårt att säga hur många behandlingar som kommer krävas. Det som är viktigt att veta är dock att det blir inte mer hår. Första gången man gör behandlingen rekommenderas en kur på  två behandlingar med sju dagars  mellanrum och därefter anpassas behandlingsintervallen baserat på din hårväxt.  Det krävs även att man köper en specifik efterbehandlingskräm, Rose Defence, med sig hem vid första behandlingstillfället.  För ett effektivare resultat behandlar man hemma med Hair reducer serum 2 ggr/dag i 10 dagar efter behandlingen. Denna produkt går ner i hårsäcken och bromsar tillväxten och på längre sikt kommer inte håren tillbaka.

Hela ansiktet  30 min (Behandling hud samt hårborttagning)

995 SEK

Överläpp och haka 20 min (Hårborttagning)

795 SEK

Överläpp 15 min (Hårborttagning)

495 SEK

Ansiktsbehandlingar

NBE 3000 Delux 75 minuter

NBE behandlingen inleds med grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en exfolierande keratolytisk peeling som avlägsnar döda hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där de verkar på cellnivå, därefter appliceras en ljuvlig organisk algmask. Under tiden masken verkar erbjuds massage av nacke ,skalp eller händer. Behandlingen avslutas med anpassande hudvårdsprodukter från Nannic. Behandlingen kan utföras enstaka eller som kur på 3-5 behandlingar.

1450:-

Kur på 5 behandlingar: 6450 SEK

Kur på 3 behandlingar: 3590 SEK

OBS! Kur bokas efter konsultation

NBE 3000 45 min

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en  exfolierande  keratolytisk peeling som avlägsnar döda torra hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där det verkar på cellnivå. Behandlingen avslutas med för Din hud anpassande produkter ifrån Nannic.

995:-

Kur på 5 behandlingar: 4450 SEK

Kur på 3 behandlingar: 2680 SEK

OBS! Kur bokas efter konsultation

Ansiktsbehandling klassisk 90 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1250:-

Ansiktsbehandling lätt 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, kortare porrengöring samt kortare ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

950:-

Djuprengörande ansiktsbehandling 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansiktsmask och avslutande krämer.

950:-

Ansiktsbehandling Relax 75 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskar), peeling samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1050:-

Ansiktsbehandling lyx 105 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1650:-

Ansiktsbehandlingar Dermalogica

Pro power peel (Kemisk peeling ansikte) 30 min

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och en kur på 4-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

850 SEK 

Vitamin-C pro 30 min

Dermalogicas kraftfullt lystergivande ansiktsbehandling med ultrastabilt Vitamin C. Jämnas ut hudton och fina linjer samt stärker hudens skydd mot yttre påfrestningar.

850:-

Dermalogica Pro Clear 30 min

Denna behandlingen fokuseras på att behandla och motverka alla former av tilltäppta porer, samt ömmande blemmor 
Huden kommer att kännas ren och lugn efteråt.

850 SEK

Dermalogica Pro Clear 75 min

Djuprengöring med fokus på att behandla och motverka alla former av tilltäppta porer, ömmande blemmor och inkapslade milior. Talgproduktion samt inflammationer dämpas och huden kommer att kännas ren och lugn efteråt.

1250 SEK

Freezpen (Kryoterapi)

Kryoterapi (kallkirurgi) är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Följande kan behandlas med Freezpen:

*Pigmenteringar/åldersfläckar

*Skin tags

*Milier

*Talgkörtelhyperplasi

*Seborreiska keratoser

*Körsbärsangiom

*Fibrom

Bokas endast efter konsultation.

Från 600 SEK

IMG_0110.JPEG
IMG_0111.JPEG
24. ProSkin - Behandlingsbild.jpg
67731765_2615763298511207_372853459654803456_n_edited.jpg
Freezpen
10. Pro Power Peel - Behandlingsbild.jpg
Ögon

Ögon

Frans- och brynfärgning inklusive formning av ögonbryn 45 min

520 SEK

Färgning av fransar och bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

330 SEK

Färgning av ögonfransar 30 min

360 SEK

Färgning av ögonbryn inklusive formning 30 min

360 SEK

Färgning av fransar eller bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

220 SEK

Endast formning av ögonbryn 30 min

290 SEK

Lashlift inklusive frans- och brynfärgning och keratinbehandling 105 min

Permanent uppböjning av fransar inklusive frans- och brynfärgning, samt formning av ögonbrynen och vårdande keratinbehandling för ögonfransarna.

1190 SEK

Lashlift inklusive fransfärgning och keratinbehandling 75 min

990 SEK

Pro Eye Flash (Dermalogica)   25 min

Reducerar mörka ringar, jämnar ut struktur och hyperpigmenteringar samt minimerar fina linjer och rynkor.

En kraftfull behandling för huden runt ögonen.  Behandlingen inleds med en noggrann rengöring runt ögonen därefter läggs pads med kemisk peeling under ögonen , sedan utförs en skön  massage med djupverkande serum, behandlingen avslutas med ögonkräm med UVA och UVB skydd.

650 SEK  (Om behandlingen bokas i samband med valfri ansiktsbehandling 350 SEK)

Pro Power Eye Peel - Behandlingsbild (1)
Vaxning

Vaxning

Vaxning hela ben inklusive bikinilinje 60 min

690 SEK

Vaxning halva ben inklusive bikinilinje 45 min

590 SEK

Vaxning halva ben 30 min

520 SEK

Vaxning bikinilinje 30 min

350 SEK

Vaxning bikinilinje och mer 45 min

Håret avlägsnas helt eller delvis efter önskemål

750 SEK

Vaxning armar 30 min

470 SEK

Vaxning rygg 45 min

510 SEK

Vaxning armhåla 30 min

300 SEK

Vaxning överläpp eller haka 15 min

250 SEK

Vaxning överläpp och haka 20 min

350 SEK

Vaxning överläpp, haka och kinder 30 min

450 SEK

Massage

Massage
OBS! Massage bokas endast via telefon eller mejl

Kroppsmassage 60 min

Helkroppsmassage 

890 SEK

Kroppsmassage 45 min

Under dessa 45 minuter kan jag rekommendera 30 min ryggmassage samt tex 15 min baksida ben eller 15 min arm och hårbottenmassage.

760 SEK

Rygg- och nackmassage 30 min

Rygg och nacke masseras 

550 SEK

NBE Massage 30 minuter

En mera djupgående massage med radiofrekvens .Välj om du vill ha en muskel massage eller en lymfterapi massage eller lite både och.

690 SEK

NBE Massage 60 minuter

En mera djupgående massage med radiofrekvens .
Välj om du vill ha en muskel massage eller en lymfterapi massage eller lite både och.

1050 SEK

NBE Anti-stress behandling 30 min

Unna dig Total Avkoppling ...
Rogivande behandling för både kropp och själ som arbetar på djupet och reducerar din stress, vilket ger total avkoppling och återhämtning. Trötta och spände muskler slappnar av och det uppstår positiva effekter så som mer lugn mer fokus. Bättre sömn och bättre matsmältning. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin (kroppens lugn och ro hormon)och det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp.

690 SEK

NBE Detox topp till tå 60 min

Denna behandling med NBE 3000 för kropp och ansikte arbetar på djupet från topp till tå och ger hela din kropp avkoppling och detox. Det är en kraftfullt utrensande och lymfdränerande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. Även idealisk behandling för att öka dränage vid vätskeansamlingar.

1100 SEK

Dermanord-XK0W6446.jpg
Fot

Fot

IMG-0497.jpg

Spapedikyr inklusive nagellack 60 min

Nytt lack till varje kund som tas med hem (värde 59kr)

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm samt lackning.

860 SEK

Spapedikyr utan nagellack 50 min 

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm.

790 SEK

Diatermi

DIATERMI

Diatermi 

Med hjälp av diatermi tar jag bort oönskad hårväxt samt ytliga blodkärl i ansiktet.

VAD ÄR DIATERMI/EPILERING ? 

Vid behandlingen förs en tunn nål ner i hårsäcken, och med hjälp av högfrekvent växelström skapas värme som dödar hårstråets rot .Behandlingen tar tid eftersom håret växer i tre olika växtfaser, och det är bara en av dessa faser (Tillväxsfasen)som roten förstörs permanent. Därför måste man återkomma och bränna samma hårstrå flera gånger eftersom man aldrig kan veta vilken av dom tre faserna hårstrået befinner sig i. Både ljusa och mörka hårstrån kan behandlas  och dom ska vara lite grövre så dom känns med fingertopparna.

Hur lång tid tar det innan dom försvinner?

Detta är väldigt individuellt, det går inte att säga hur lång tid det kommer att ta .Det beror på hur tätt man går och epilerar, samt hur mycket hår det finns att epilera.

Under tiden man går på epilation så ska man inte rycka bort roten själv då det finns risk för att rycka bort ett hårstrå som är i tillväxtfasen och då tar behandlingen onödigt lång tid .Det går bra att klippa hårstråna hemma försiktigt med en liten fin sax .

Vanligtvis är tidsperioden mellan behandlingarna 3-6 veckor.

Pris från 350 SEK (10 min) (50 SEK för varje påföljande 5 min period. Max 30min/tillfälle)

Makeup

Makeup

Makeup rådgivning   60min

Jag ger dig personlig makeuprådgivning.

Köp  Jane Iredale makeup produkter till minst värdet av rådgivningen och erhåll denna gratis.

860 SEK

 

 

Brud-makeup 2x60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

1950 SEK

Prov-makeup inför brud-makeupen 60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

Dags-makeup 30 min

400 SEK

Kvälls-makeup 60 min

700 SEK

thumbnail_GlowTime™ Sticks - Gruppbild (4) (1).jpg

Varför ansiktsbehandling?

Ja ,det finns flera anledningar till att komma och unna sig en ansiktsbehandling.

Dels så blir din hud återfuktad, ren och jämn och dessutom kommer ditt ansikte se mycket piggare ut med fin lyster.

Det kan också vara så att du tycker att din hud har något specifikt hudtillstånd som du inte tycker om tex torrhet, rynkor, pigmentförändringar, ärr, rödhet (rosacea,  ytliga blodkärl) , stora porer och viss sorts acne.
Dessa problem kan vi tillsammans lägga upp en plan för hur vi successivt kan hjälpa dig att få en hud som du kan trivas bättre med.

Med regelbundna ansiktsbehandlingar och med rätt anpassade hemmavårds produkter kommer du att uppnå mycket fina resultat.

Efter behandlingen ger jag dig gärna råd om hur du kan upprätthålla resultatet av behandlingen i form av rätt anpassade hudvårdsprodukter för din hemmavård, som finns här hos mig till försäljning.  

Sist men inte minst så är det en väldigt skön och avstressande upplevelse.

 

Ansiktsbehandlingar

NBE 3000 Delux 75 minuter

NBE behandlingen inleds med grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en exfolierande keratolytisk peeling som avlägsnar döda hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där de verkar på cellnivå, därefter appliceras en ljuvlig organisk algmask. Under tiden masken verkar erbjuds massage av nacke ,skalp eller händer. Behandlingen avslutas med anpassande hudvårdsprodukter från Nannic. Behandlingen kan utföras enstaka eller som kur på 3-5 behandlingar.

1450 SEK

Kur på 5 behandlingar: 6450 SEK

Kur på 3 behandlingar: 3590 SEK

OBS! Kur bokas efter konsultation

NBE 3000 45 min

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en  exfolierande  keratolytisk peeling som avlägsnar döda torra hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där det verkar på cellnivå. Behandlingen avslutas med för Din hud anpassande produkter ifrån Nannic.

995 SEK

Kur på 5 behandlingar: 4450 SEK

Kur på 3 behandlingar: 2680 SEK

OBS! Kur bokas efter konsultation

Ansiktsbehandling klassisk 90 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1250 SEK

Ansiktsbehandling lätt 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, kortare porrengöring samt kortare ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

950 SEK

Djuprengörande ansiktsbehandling 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansiktsmask och avslutande krämer.

950 SEK

Ansiktsbehandling Relax 75 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskar), peeling samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1050 SEK

Ansiktsbehandling lyx 105 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1650 SEK

Ansiktsbehandlingar Dermalogica

Pro power peel (Kemisk peeling ansikte) 30 min

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och en kur på 4-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

850 SEK 

Vitamin-C pro 30 min

Dermalogicas kraftfullt lystergivande ansiktsbehandling med ultrastabilt Vitamin C. Jämnas ut hudton och fina linjer samt stärker hudens skydd mot yttre påfrestningar.

850 SEK

Dermalogica Pro Clear 30 min

Denna behandlingen fokuseras på att behandla och motverka alla former av tilltäppta porer, samt ömmande blemmor 
Huden kommer att kännas ren och lugn efteråt.

850 SEK

Dermalogica Pro Clear 75 min

Djuprengöring med fokus på att behandla och motverka alla former av tilltäppta porer, ömmande blemmor och inkapslade milior. Talgproduktion samt inflammationer dämpas och huden kommer att kännas ren och lugn efteråt.

1250 SEK

Freezpen (Kryoterapi)

Kryoterapi (kallkirurgi) är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Följande kan behandlas med Freezpen:

*Pigmenteringar/åldersfläckar

*Skin tags

*Milier

*Talgkörtelhyperplasi

*Seborreiska keratoser

*Körsbärsangiom

*Fibrom

Bokas endast efter konsultation.

Från 600 SEK

IMG_0110.JPEG
IMG_0111.JPEG
24. ProSkin - Behandlingsbild.jpg
67731765_2615763298511207_372853459654803456_n_edited.jpg
Freezpen
10. Pro Power Peel - Behandlingsbild.jpg
New deep skin v13 + pelare no back.png
Ögon

Ögon

Frans- och brynfärgning inklusive formning av ögonbryn 45 min

520 SEK

Färgning av fransar och bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

330 SEK

Färgning av ögonfransar 30 min

360 SEK

Färgning av ögonbryn inklusive formning 30 min

360 SEK

Färgning av fransar eller bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

220 SEK

Endast formning av ögonbryn 30 min

290 SEK

Lashlift inklusive frans- och brynfärgning och keratinbehandling 105 min

Permanent uppböjning av fransar inklusive frans- och brynfärgning, samt formning av ögonbrynen och vårdande keratinbehandling för ögonfransarna.

1190 SEK

Lashlift inklusive fransfärgning och keratinbehandling 75 min

990 SEK

Pro Eye Flash (Dermalogica)   25 min

Reducerar mörka ringar, jämnar ut struktur och hyperpigmenteringar samt minimerar fina linjer och rynkor.

En kraftfull behandling för huden runt ögonen.  Behandlingen inleds med en noggrann rengöring runt ögonen därefter läggs pads med kemisk peeling under ögonen , sedan utförs en skön  massage med djupverkande serum, behandlingen avslutas med ögonkräm med UVA och UVB skydd.

650 SEK  (Om behandlingen bokas i samband med valfri ansiktsbehandling 350 SEK)

Pro Power Eye Peel - Behandlingsbild (1)
Vaxning

Vaxning

Vaxning hela ben inklusive bikinilinje 60 min

690 SEK

Vaxning halva ben inklusive bikinilinje 45 min

590 SEK

Vaxning halva ben 30 min

520 SEK

Vaxning bikinilinje 30 min

350 SEK

Vaxning bikinilinje och mer 45 min

Håret avlägsnas helt eller delvis efter önskemål

750 SEK

Vaxning armar 30 min

470 SEK

Vaxning rygg 45 min

510 SEK

Vaxning armhåla 30 min

300 SEK

Vaxning överläpp eller haka 15 min

250 SEK

Vaxning överläpp och haka 20 min

350 SEK

Vaxning överläpp, haka och kinder 30 min

450 SEK

Massage

Massage
OBS! Massage bokas endast via telefon eller mejl

Kroppsmassage 60 min

Helkroppsmassage 

890 SEK

Kroppsmassage 45 min

Under dessa 45 minuter kan jag rekommendera 30 min ryggmassage samt tex 15 min baksida ben eller 15 min arm och hårbottenmassage.

760 SEK

Rygg- och nackmassage 30 min

Rygg och nacke masseras 

550 SEK

NBE Massage 30 minuter

En mera djupgående massage med radiofrekvens .Välj om du vill ha en muskel massage eller en lymfterapi massage eller lite både och.

690 SEK

NBE Massage 60 minuter

En mera djupgående massage med radiofrekvens .
Välj om du vill ha en muskel massage eller en lymfterapi massage eller lite både och.

1050 SEK

NBE Anti-stress behandling 30 min

Unna dig Total Avkoppling ...
Rogivande behandling för både kropp och själ som arbetar på djupet och reducerar din stress, vilket ger total avkoppling och återhämtning. Trötta och spände muskler slappnar av och det uppstår positiva effekter så som mer lugn mer fokus. Bättre sömn och bättre matsmältning. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin (kroppens lugn och ro hormon)och det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp.

690 SEK

NBE Detox topp till tå 60 min

Denna behandling med NBE 3000 för kropp och ansikte arbetar på djupet från topp till tå och ger hela din kropp avkoppling och detox. Det är en kraftfullt utrensande och lymfdränerande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. Även idealisk behandling för att öka dränage vid vätskeansamlingar.

1100 SEK

Dermanord-XK0W6446.jpg
Fot

Fot

IMG-0497.jpg

Spapedikyr inklusive nagellack 60 min

Nytt lack till varje kund som tas med hem (värde 59kr)

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm samt lackning.

860 SEK

Spapedikyr utan nagellack 50 min 

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm.

790 SEK

Diatermi

DIATERMI

Diatermi 

Med hjälp av diatermi tar jag bort oönskad hårväxt samt ytliga blodkärl i ansiktet.

VAD ÄR DIATERMI/EPILERING ? 

Vid behandlingen förs en tunn nål ner i hårsäcken, och med hjälp av högfrekvent växelström skapas värme som dödar hårstråets rot .Behandlingen tar tid eftersom håret växer i tre olika växtfaser, och det är bara en av dessa faser (Tillväxsfasen)som roten förstörs permanent. Därför måste man återkomma och bränna samma hårstrå flera gånger eftersom man aldrig kan veta vilken av dom tre faserna hårstrået befinner sig i. Både ljusa och mörka hårstrån kan behandlas  och dom ska vara lite grövre så dom känns med fingertopparna.

Hur lång tid tar det innan dom försvinner?

Detta är väldigt individuellt, det går inte att säga hur lång tid det kommer att ta .Det beror på hur tätt man går och epilerar, samt hur mycket hår det finns att epilera.

Under tiden man går på epilation så ska man inte rycka bort roten själv då det finns risk för att rycka bort ett hårstrå som är i tillväxtfasen och då tar behandlingen onödigt lång tid .Det går bra att klippa hårstråna hemma försiktigt med en liten fin sax .

Vanligtvis är tidsperioden mellan behandlingarna 3-6 veckor.

Pris från 350 SEK (10 min) (50 SEK för varje påföljande 5 min period. Max 30min/tillfälle)

Makeup

Makeup

Makeup rådgivning   60min

Jag ger dig personlig makeuprådgivning.

Köp  Jane Iredale makeup produkter till minst värdet av rådgivningen och erhåll denna gratis.

860 SEK

 

 

Brud-makeup 2x60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

1950 SEK

Prov-makeup inför brud-makeupen 60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

Dags-makeup 30 min

400 SEK

Kvälls-makeup 60 min

700 SEK

thumbnail_GlowTime™ Sticks - Gruppbild (4) (1).jpg

Varför ansiktsbehandling?

Ja ,det finns flera anledningar till att komma och unna sig en ansiktsbehandling.

Dels så blir din hud återfuktad, ren och jämn och dessutom kommer ditt ansikte se mycket piggare ut med fin lyster.

Det kan också vara så att du tycker att din hud har något specifikt hudtillstånd som du inte tycker om tex torrhet, rynkor, pigmentförändringar, ärr, rödhet (rosacea,  ytliga blodkärl) , stora porer och viss sorts acne.
Dessa problem kan vi tillsammans lägga upp en plan för hur vi successivt kan hjälpa dig att få en hud som du kan trivas bättre med.

Med regelbundna ansiktsbehandlingar och med rätt anpassade hemmavårds produkter kommer du att uppnå mycket fina resultat.

Efter behandlingen ger jag dig gärna råd om hur du kan upprätthålla resultatet av behandlingen i form av rätt anpassade hudvårdsprodukter för din hemmavård, som finns här hos mig till försäljning.  

Sist men inte minst så är det en väldigt skön och avstressande upplevelse.

 

Ansiktsbehandlingar

NBE 3000 Delux 75 minuter

NBE behandlingen inleds med grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en exfolierande keratolytisk peeling som avlägsnar döda hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där de verkar på cellnivå, därefter appliceras en ljuvlig organisk algmask. Under tiden masken verkar erbjuds massage av nacke ,skalp eller händer. Behandlingen avslutas med anpassande hudvårdsprodukter från Nannic. Behandlingen kan utföras enstaka eller som kur på 3-5 behandlingar.

1450 SEK

Kur på 5 behandlingar: 6450 SEK

Kur på 3 behandlingar: 3590 SEK

OBS! Kur bokas efter konsultation

NBE 3000 45 min

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en  exfolierande  keratolytisk peeling som avlägsnar döda torra hudceller. Med hjälp av ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där det verkar på cellnivå. Behandlingen avslutas med för Din hud anpassande produkter ifrån Nannic.

995 SEK

Kur på 5 behandlingar: 4450 SEK

Kur på 3 behandlingar: 2680 SEK

OBS! Kur bokas efter konsultation

Ansiktsbehandling klassisk 90 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1250 SEK

Ansiktsbehandling lätt 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, kortare porrengöring samt kortare ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

950 SEK

Djuprengörande ansiktsbehandling 60 min

Rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansiktsmask och avslutande krämer.

950 SEK

Ansiktsbehandling slappna av 75 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskar), peeling samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1050 SEK

Ansiktsbehandling lyx 105 min

Ryggmassage, rengöring, hudanalys, formning av ögonbryn (om så önskas), peeling, grundlig porrengöring samt ansikts- och nackmassage, ansiktsmask och avslutande krämer.

1650 SEK

Ansiktsbehandlingar Dermalogica

Pro power peel (Kemisk peeling ansikte) 30 min

Kemisk peeling hör till de mest effektiva metoderna för att få bukt med ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och en kur på 4-6 gånger ger hållbara och långsiktiga resultat. Pro Power Peel kan även utföras som en enskild behandling med fokus på lyster och jämnare hudyta.

850 SEK 

Vitamin-C pro 30 min

Dermalogicas kraftfullt lystergivande ansiktsbehandling med ultrastabilt Vitamin C. Jämnas ut hudton och fina linjer samt stärker hudens skydd mot yttre påfrestningar.

850 SEK

Dermalogica Pro Clear 30 min

Denna behandlingen fokuseras på att behandla och motverka alla former av tilltäppta porer, samt ömmande blemmor 
Huden kommer att kännas ren och lugn efteråt.

850 SEK

Dermalogica Pro Clear 75 min

Djuprengöring med fokus på att behandla och motverka alla former av tilltäppta porer, ömmande blemmor och inkapslade milior. Talgproduktion samt inflammationer dämpas och huden kommer att kännas ren och lugn efteråt.

1250 SEK

Freezpen (Kryoterapi)

Kryoterapi (kallkirurgi) är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Följande kan behandlas med Freezpen:

*Pigmenteringar/åldersfläckar

*Skin tags

*Milier

*Talgkörtelhyperplasi

*Seborreiska keratoser

*Körsbärsangiom

*Fibrom

Bokas endast efter konsultation.

Från 600 SEK

IMG_0110.JPEG
IMG_0111.JPEG
24. ProSkin - Behandlingsbild.jpg
67731765_2615763298511207_372853459654803456_n_edited.jpg
Freezpen
10. Pro Power Peel - Behandlingsbild.jpg
Ögon

Ögon

Frans- och brynfärgning inklusive formning av ögonbryn 45 min

520 SEK

Färgning av fransar och bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

330 SEK

Färgning av ögonfransar 30 min

360 SEK

Färgning av ögonbryn inklusive formning 30 min

360 SEK

Färgning av fransar eller bryn i samband med valfri ansiktsbehandling 30 min

220 SEK

Endast formning av ögonbryn 30 min

290 SEK

Lashlift inklusive frans- och brynfärgning och keratinbehandling 105 min

Permanent uppböjning av fransar inklusive frans- och brynfärgning, samt formning av ögonbrynen och vårdande keratinbehandling för ögonfransarna.

1190 SEK

Lashlift inklusive fransfärgning och keratinbehandling 75 min

990 SEK

Pro Eye Flash (Dermalogica)   25 min

Reducerar mörka ringar, jämnar ut struktur och hyperpigmenteringar samt minimerar fina linjer och rynkor.

En kraftfull behandling för huden runt ögonen.  Behandlingen inleds med en noggrann rengöring runt ögonen därefter läggs pads med kemisk peeling under ögonen , sedan utförs en skön  massage med djupverkande serum, behandlingen avslutas med ögonkräm med UVA och UVB skydd.

650 SEK  (Om behandlingen bokas i samband med valfri ansiktsbehandling 350 SEK)

Pro Power Eye Peel - Behandlingsbild (1)
Vaxning

Vaxning

Vaxning hela ben inklusive bikinilinje 60 min

690 SEK

Vaxning halva ben inklusive bikinilinje 45 min

590 SEK

Vaxning halva ben 30 min

520 SEK

Vaxning bikinilinje 30 min

350 SEK

Vaxning bikinilinje och mer 45 min

Håret avlägsnas helt eller delvis efter önskemål

750 SEK

Vaxning armar 30 min

470 SEK

Vaxning rygg 45 min

510 SEK

Vaxning armhåla 30 min

300 SEK

Vaxning överläpp eller haka 15 min

250 SEK

Vaxning överläpp och haka 20 min

350 SEK

Vaxning överläpp, haka och kinder 30 min

450 SEK

Massage

Massage
OBS! Massage bokas endast via telefon eller mejl

Kroppsmassage 60 min

Helkroppsmassage 

890 SEK

Kroppsmassage 45 min

Under dessa 45 minuter kan jag rekommendera 30 min ryggmassage samt tex 15 min baksida ben eller 15 min arm och hårbottenmassage.

760 SEK

Rygg- och nackmassage 30 min

Rygg och nacke masseras 

550 SEK

NBE Massage 30 minuter

690 SEK

NBE Massage 60 minuter

1050 SEK

NBE Anti-stress behandling 30 min

Unna dig Total Avkoppling ...
Rogivande behandling för både kropp och själ som arbetar på djupet och reducerar din stress, vilket ger total avkoppling och återhämtning. Trötta och spände muskler slappnar av och det uppstår positiva effekter så som mer lugn mer fokus. Bättre sömn och bättre matsmältning. Vid behandlingen frisätter kroppen oxytocin (kroppens lugn och ro hormon)och det ämne som sänker stresshormonet kortisol i vår kropp.

690 SEK

NBE Detox topp till tå 60 min

Denna behandling med NBE 3000 för kropp och ansikte arbetar på djupet från topp till tå och ger hela din kropp avkoppling och detox. Det är en kraftfullt utrensande och lymfdränerande behandling som rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och stimulerar förbränningen. Även idealisk behandling för att öka dränage vid vätskeansamlingar.

1100 SEK

Dermanord-XK0W6446.jpg
Fot

Fot

IMG-0497.jpg
Nannic NBE Anti-stress behandling.jpg

Spapedikyr inklusive nagellack 60 min

Nytt lack till varje kund som tas med hem (värde 59kr)

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm samt lackning.

860 SEK

Spapedikyr utan nagellack 50 min 

Behandlingen inleds med fotbad,  fötterna filas, därefter fotpeeling med underbar peeling från Maria Åkerberg, nagelbanden putsas och naglarna klipps och filas, behandlingen avslutas med fotmassage med välgörande fotkräm.

790 SEK

Diatermi

DIATERMI

Diatermi 

Med hjälp av diatermi tar jag bort oönskad hårväxt samt ytliga blodkärl i ansiktet.

VAD ÄR DIATERMI/EPILERING ? 

Vid behandlingen förs en tunn nål ner i hårsäcken, och med hjälp av högfrekvent växelström skapas värme som dödar hårstråets rot .Behandlingen tar tid eftersom håret växer i tre olika växtfaser, och det är bara en av dessa faser (Tillväxsfasen)som roten förstörs permanent. Därför måste man återkomma och bränna samma hårstrå flera gånger eftersom man aldrig kan veta vilken av dom tre faserna hårstrået befinner sig i. Både ljusa och mörka hårstrån kan behandlas  och dom ska vara lite grövre så dom känns med fingertopparna.

Hur lång tid tar det innan dom försvinner?

Detta är väldigt individuellt, det går inte att säga hur lång tid det kommer att ta .Det beror på hur tätt man går och epilerar, samt hur mycket hår det finns att epilera.

Under tiden man går på epilation så ska man inte rycka bort roten själv då det finns risk för att rycka bort ett hårstrå som är i tillväxtfasen och då tar behandlingen onödigt lång tid .Det går bra att klippa hårstråna hemma försiktigt med en liten fin sax .

Vanligtvis är tidsperioden mellan behandlingarna 3-6 veckor.

Pris från 350 SEK (10 min) (50 SEK för varje påföljande 5 min period. Max 30min/tillfälle)

Makeup

Makeup

Makeup rådgivning   60min

Jag ger dig personlig makeuprådgivning.

Köp  Jane Iredale makeup produkter till minst värdet av rådgivningen och erhåll denna gratis.

860 SEK

 

 

Brud-makeup 2x60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

1950 SEK

Prov-makeup inför brud-makeupen 60 min

Första gången träffas vi för en prov-makeup och andra tillfället på Din stora dag.

Dags-makeup 30 min

400 SEK

Kvälls-makeup 60 min

700 SEK

thumbnail_GlowTime™ Sticks - Gruppbild (4) (1).jpg
bottom of page